Elemental herbology - Neroly & Rose Damask body wash + Nourishing body oil

Hello,
De aproximativ o saptamana mi-am "schimbat domiciliul", voi locui in Anglia in urmatoarele 2-3luni (nu am stabilit o data fixa cand ma voi intoarce n tara) iar bagajul  nu este niciodata destul de incapator cand vine vorba de cosmetice/haine pentru o astfel de perioada (nedeterminata) asa ca am renuntat la tot ce inseamna lotiuni de corp,demachiante ,geluri de dus sau alte lichide/geluri care cantareau destul de mult si ajunsa aici a trebuit sa mi achizitionez altele...
Azi vreau sa va vorbesc despre gelul de dus si uleiul reparator pentru corp de la Elemental herbology...
Elemental herbology este un brand englezesc, ingredientele din compozitia produselor fiind 100% naturale!

Gelul de dus:
Curata delicat pielea uscata lasandu-i un parfum superb de floare de portocal si trandafir.
                                                                                                Ingrediente:
                                
Uleiul pentru corp:






Este un produs foarte foarte bun, perfect pentru pielea uscata...hidrateaza pielea lasand-o catifelata, cu un miros placut.
Se absoarbe repede in piele.
Contine 9 uleiuri bio printre care:
-Ulei de argan (Nutritiv, regenerator, impiedica uscarea si imbatranirea fiziologica a pielii,ii reda elasticitatea.Bogat in elemente antiozidante si protectoare)
-Ulei de rosa mosqueta bogat in vitamina A si C stimuleaza productia de colagen (Un adevarat elixir pentru piele, regenerator, radiant, previne imbatranirea prematura. Este renumit pentru atenuarea ridurilor,a cicatricilor si a vergeturilor. Amelioreaza eczemele. Reda luminozitatea si tineretea pielii)
-Uleiul de Sacha Inchi(Uleiul Inca, extras din semintele plantei Sacha Inchi (Plukenetia Volubilis Linneo), este deosebit de apreciat datorita continutului sau ridicat de acizi grasi nesaturati de tip Omega: Omega 3 - continuti in proportie de peste 48%, Omega 6 - in proportie de 36% si Omega 9 - in proportie de 8%. Uleiul Inca este bogat si in antioxidanti de tipul vitaminelor A si E)
-Uleiul de mandarin
-Uleiul de frangipani
-Uleiul de iasomie
Imi plac tare mult aceste doua produse..singurul minus...mareee minus...este pretul foarte ridicat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu